Tehnologii Medicale

Termeni legali

Site-ul www.sistememedicale.ro contine informatii sumare referitoare la produsele si serviciile oferite de ATUMED NETWORK SRL.

Cu toate ca prezentul site este intocmit si actualizat cu cea mai mare atentie, iar ATUMED NETWORK SRL considera faptul ca informatiile cuprinse in site sunt de incredere, firma nu isi asuma nicio raspundere in ceea ce priveste acuratetea si actualitatea datelor si informatiilor continute in cuprinsul site-ului sau altor site-uri la care face trimitere prezentul site.


In consecinta, ATUMED NETWORK SRL nu isi asuma nicio raspundere pentru erori, omisiuni sau inadvertente in cadrul datelor si informatiilor prezentate in acest site. Pentru a obtine informatii detaliate despre produsele si serviciile ATUMED NETWORK SRL puteti contacta personalul nostru.


Desi ATUMED NETWORK SRL a adoptat masuri corepunzatoare in scopul excluderii prezentei unor virusi de calculator in fisierele accesibile prin acest site, totusi recomanda utilizarea unui sistem anti-virus eficient si actualizat inainte de deschiderea si utilizarea fisierelor. 

Toate materialele publicate ori in orice mod prezente in acest site – incluzand marci, logo-uri, denumiri, imagini, comunicate de presa, articole si documente reproduse, precum si aplicatiile software, codurile si scripturile de format folosite pentru implementarea site-ului - sunt in proprietatea ATUMED NETWORK SRL, au intrat in relatii comerciale si sunt protejate de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala. Toate drepturile rezervate. In consecinta, materialele mentionate nu pot fi copiate, descarcate, reproduse, utilizate in alte site-uri, modificate, transferate, distribuite sau comunicate tertilor fara acordul prealabil expres al proprietarului, cu exceptia cazului in care acestea sunt destinate strict uzului personal, orice utilizare comerciala fiind interzisa.


Contactati-ne

Pentru mai multe informatii

Telefon:Tel: +4-021-224.80.44 Fax: +4-031-105.5890 Mobil: 072-282.02.49

Contactati-ne